• Slider Image

Hvem er Slow Tours Copenhagen?

Er du træt af at styrte af sted fra seværdighed til seværdighed for ikke at gå glip af noget? Min mission er at hjælpe dig med at opleve København og omegn uden hastværk. Jeg er fan af slow travel, og jeg prøver ikke at vise dig det hele på den halve tid. Jeg vil give dig masser af tid til at fordybe dig i de oplevelser, jeg tilbyder på mine guidede ture, byvandringer og vandreture.

Bente Hoffmann

Bente Hoffmann

Kvinden bag Slow Tours Copenhagen

Jeg hedder Bente Hoffmann, og jeg stiftede Slow Tours Copenhagen i 2018. Jeg er født og opvokset i Københavns nære omegn og har boet her det meste af mit liv. Og jeg holder aldrig op med at gå på opdagelse i byen.

Jeg har en kandidatgrad i dansk sprog og litteratur fra Københavns Universitet og har altid været tændt på at fortælle gode historier. Jeg har brugt storytellingen, når jeg har arbejdet som forfatter, som redaktør, foredragsholder, underviser – og nu gør jeg det som turistguide og turudvikler, uddannet fra Turistføreruddannelsen på RUC. Næst efter min familie er de gode historier livets mening for mig, og jeg vil elske at dele nogle af alle de gode fortællinger fra Danmarks lange historie med dig.

Jeg er ramt af rejsefeber og rejser så meget, jeg kan – meget gerne på slow travel-maner. Det, jeg selv holder allermest af, når jeg er ude i verden, er at komme tæt på et lands kultur og mennesker. Det er den intense oplevelse, jeg stræber efter at give dig, der besøger København.

Ud over at guide på mine egne Slow Tours Copenhagen-ture arbejder jeg som turistguide for flere incoming-bureauer i København. Jeg laver også firmature for virksomheder og er fast tilknyttet LOF Kurser.

København har så meget at tilbyde sine gæster, ikke kun midt i centrum. Lad mig give dig mindeværdige oplevelser, mens vi udforsker både de klassiske seværdigheder og de mindre besøgte og skjulte steder. Uden hastværk.

Jeg glæder mig til at gå på opdagelse og være aktiv sammen med dig!

Du kan se mine guidede ture og byvandringer i Københavnsområdet her


Medlemskaber og partnerskaber

Slow Tours Copenhagen uses cookies - Read the Privacy and Cookie Policy

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk