• Slider Image

Hvem er Slow Tours Copenhagen?

Bliver du nogen gange træt af at være turist? Af at styrte af sted fra seværdighed til seværdighed for ikke at gå glip af noget? Med Slow Tours Copenhagen går du glip af noget, det vil jeg godt love dig. For jeg prøver ikke at vise dig det hele på den halve tid.

Slow Tours Copenhagens guidede ture tager udgangspunkt i tankerne om slow travel. Det betyder, at jeg vil give dig mulighed for at opleve København og omegn uden hastværk. Give dig tid til at sanse byen – høre den, lugte den, føle den. Og selvfølgelig gøre dig klogere på den.

Bente Hoffmann

Bag Slow Tours Copenhagen
Jeg hedder Bente Hoffmann, og jeg er født og opvokset i Københavns nære omegn. Jeg er ramt af rejsefeber, og det jeg selv holder allermest af, når jeg er ude i verden, er at komme tæt på et lands kultur og mennesker. Det er den oplevelse, jeg gerne vil give dig, der besøger København.

Jeg har en kandidatgrad i dansk sprog og litteratur og har brugt en del af mit arbejdsliv på at undervise og holde foredrag. Jeg arbejder som professionel guide, mens jeg læser diplomuddannelsen til turistfører på Roskilde Universitet.

Jeg glæder mig til at gå på opdagelse og være aktiv sammen med dig!