• Slider Image

Anmeldelser: Hvad synes gæsterne?

Vil du vide, hvad tidligere gæster mener om Slow Tours Copenhagens ture? Kast et blik på nogle af anmeldelserne herunder.

Klik her for at se tilbagemeldinger på byvandringer og guidede ture afholdt for virksomheder

Vi synes alle, at det var en rigtig spændende byvandring – og den blev fremhævet flere gange i dag, som en rigtig god tur …
Inge, arrangør af privat byvandring i 2150 Nordhavn (oktober 2021)

Tak for en spændende fortælling og en spændende tur gennem et område, vi normalt kun har set “udefra”.
Mogens, deltager på byvandring for LOF Kurser i 2150 Nordhavn (oktober 2021)

Bente viste stor viden om både historie, arkitektur, kultur og hvordan bydelspolitik er med til at skabe udviklingen i det meget spændende NV. Det blev en eftermiddag med stor spørgelyst, og hvor Bente viste os nye superinteressante kroge af byen, som skal efterforskes yderligere. Bente er en fremragende formidler og tilpassede undervejs ruten, så den lige passede til os. Hun skal have de varmeste anbefalinger.
★★★★★
Susanne, Søborg, arrangør af privat byvandring i Nordvest (juli 2021)

… vi nød det hele turen rundt. Trods spredning i vores aldre, forstod du at få alle med. Vi er godt tilfredse.
Jytte, arrangør af privat guidet tur i Jægersborg Dyrehave (juni 2021)

… mange tak for sidst fra mig. Det var igen en meget interessant tur vi havde med dig. Helt fantastisk at høre historien om Dyrehaven, som jeg har været i så mange gange i gennem hele mit liv.
Joan, deltager på privat vandretur i Jægersborg Dyrehave (juni 2021)

Veloplagt og virkelig vidende tur rundt i den gamle frihavn og det nye Nordhavn. Bentes viden spænder bredt og dybt, både arkitektur, historie, handelsliv mm. Og helt opdateret. Vi havde en dejlig eftermiddag.
★★★★★
Annemette, Gentofte, deltager på privat byvandring i 2150 Nordhavn (maj 2021)

Spændende og lærerig tur fra den Svenske kirke ud til og rundt i Nordhavnen. Masser af info og gode historier fra Bente, som vidste så meget om historie, arkitektur, byplanlægning og alt muligt andet. Kan virkelig anbefales!
★★★★★
Marianne, Fåborg, deltager på privat venindetur i 2150 Nordhavn (maj 2021)

Tak for i går. Det var en rigtig god tur, og vi var alle meget begejstret.
Pia og kollegaer, deltagere på byvandringen Prinsesser og prostituerede … for LOF Kurser (oktober 2020)

Hej LOF. Fin dag – Bente dygtig og inspirerende.
Søren, deltager på byvandring for LOF Kurser i 2150 Nordhavn (september 2020)

Bente var en meget inspirerende fortæller. Hun virkede meget dygtig med en smittende fortællerglæde.
★★★★★
Flemming, Odense, deltagere på byvandringen Prinsesser og prostituerede … (juli 2020)

This tour with Bente was a highlight of my trip to Copenhagen. It’s possible to walk the park alone but I wouldn’t have been able to read the signs or have the level of insight and historical knowledge that Bente has about it. It was a pleasure getting to talk to her and learn more about Danish culture. She was so thoughtful to provide snacks. We got to see many deer and it was fun walking through the amusement park during the off season. Bente is so kind and professional, I highly recommend going on a tour with her!
★★★★★
Alanna, Michigan, USA (oktober 2019)

Jeg deltog d. 11. maj 2019 sammen med min mand på Bente Hoffmanns slow-tur I Dyrehaven nord for København. Turen er ca. 7. km lang og tager 3 timer. Jeg føler at jeg at jeg kender Dyrehaven godt da jeg har boet mange år I København. Turen bød på rigtig meget ny viden om Dyrehaven og dens historie gennem tiden og Bente fortalte på en meget vidende og indlevende facon om både kulturhistorien, naturen og dyrelivet. Jeg følte virkelig at jeg lærte noget nyt om et prægtigt stykke dansk natur og historie. Bente er en sød og imødekommende guide som er godt selskab og man kan mærke at hun brænder for sit fag. Jeg kan varmt anbefale denne tur til alle som ønsker at kombinere natur, aktiv livsstil og at lære noget nyt og spændende om Dyrehaven som en helhedsoplevelse som gør godt både for krop og sjæl. 1000 tak for en super dag i Dyrehaven!
★★★★★
Lena, København (maj 2019)

Bente was extremely knowledgeable, friendly and welcoming. My tour with her was the very first thing I did after landing in Copenhagen and I fully recommend Bente’s tour. Her wholesome manner started my trip to Denmark on a wonderful note. I not only learned about the park, hunting, and the history of Denmark, she got me oriented for my whole trip.
★★★★★
Kevin, Baltimore, USA (september 2018)

An absolutely magical and amazing experience! Bente is so kind and full of information, a truly excellent guide, and the park is so beautiful and peaceful. A really nice way to get out of the city. We saw at least 50 deer and the tour was full of surprises. I highly recommend it!
★★★★★
Suzie, Philadelphia, USA (august 2018)

We had a wonderful walk together with Bente! Bente is a very interesting and thoughtful guide who will show you beautiful (and some surprising) places in the deer-filled nature very close to downtown Copenhagen. We learnt and laughed a lot. Recommend!
★★★★★
Tim og Danielle, Made, Holland (juli 2018)

Se flere anmeldelser på Tripadvisor (åbner nyt vindue)

Slow Tours Copenhagen uses cookies - Read the Privacy and Cookie Policy

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk